Hydrauliek

Werktuigen, machines, installaties en apparaten: hydrauliek is niet meer weg te denken uit onze alledaagse techniek. Denk aan machines waar grote krachten moeten worden overgebracht zoals hogedrukpersen, pijpenleggers voor de oliewinning en industriële installaties.

Hyreco BV verzorgt het onderhoud en verhelpt storingen. Voor reparaties zoals cilinders, pompen, stuurventielen en opbouwen van extra functies en componenten ben je bij Hyreco BV aan het juiste adres.

Neem contact op!

Mobiele slangenpersmachine

Onze mobiele slangenpersmachine is dé oplossing om stilstand van jouw machines te voorkomen. Met onze mobiele slangenpersmachine kunnen wij alle slangen en koppelingen assembleren vanaf 1/4″ tot 2″  2 en 4 staal inlaag.
Veel machines maken gebruik van hydraulisch aangedreven componenten onder hoge druk. Denk hierbij aan machines in verschillende sectoren, zoals in de grondverzet, recycling, sloopwerk, landbouw, industrie en tuin, park en intern transport. Doordat veel machines intensief gebruik maken van een hydraulisch systeem, raken slangen en componenten snel beschadigd en/of versleten. U kunt de reparatie hiervan door ons laten uitvoeren.

Volledig ingericht magazijn

Omdat wij de meest uiteenlopende hydraulische systemen repareren en onderhouden, hebben wij een volledig ingericht magazijn. Zo hebben wij voor ieder probleem direct een oplossing. Ook leveren wij slangen voor pneumatiek, hogedrukreinigers, brandstofsystemen en smeersystemen. Al onze producten voldoen aan richtlijnen als SAE , DIN en NEN.