Reparatie

Om machines die werken op hydrauliek goed te laten functioneren, is het belangrijk dat deze voldoende onderhoud krijgen. Hyreco BV weet als geen ander dat je geen machines stil wilt hebben staan. Daarom werken wij vooral oplossingsgericht. Zo hebben wij een ruime werkplaats voorzien van de modernste apparatuur. Zodoende kunnen wij alles wat met transport, grondverzet, recycling, industrie, scheepvaart en landbouw te maken heeft, onderhouden en repareren. Om echt maatwerk te kunnen leveren, werken wij ook regelmatig op locatie, omdat wij begrijpen dat grote en zware machines niet makkelijk verplaatst kunnen worden.

Neem contact op!

Hyrecopand

24/7 beschikbaar

Om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Zowel in onze werkplaats, of in geval van calamiteiten, op iedere gewenste locatie.

Neem contact op!

Mobiele kottermachine

Ook onze mobiele kottermachine zetten wij in om stilstand van machines te voorkomen. Met onze mobiele kottermachine kunnen wij zowel langskotteren als vlakkotteren. Met het langskotteren zorgen we voor een gelijke cirkel in het werkstuk met dezelfde diameter. De diameter blijft tijdens het draaien hetzelfde alleen de beitel gaat langzamerhand verder naar beneden.

Met het vlakkotteren maken we een steeds grotere cirkel. De beitel drukt hierbij vanuit het hart van het gat naar buiten. Hierdoor wordt de diameter van het gat tijdens het vlakkotteren vergroot.

"Om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar."

Zowel in onze werkplaats, of in geval van calamiteiten, op iedere gewenste locatie.