Hyreco

Hyreco BV staat voor Hydrauliek, Reparatie en Constructie. Hyreco BV biedt alles op het gebied van techniek: hydrauliek, reparatie, constructies, revisie en onderhoud. Hyreco BV is gespecialiseerd in het repareren en oplossen van de meest uiteenlopende storingen aan hydraulische installaties.

De werkplaats aan De Streek in Sint Johannesga is het kloppende hart van Hyreco BV. De ruime werkplaats is voorzien van moderne apparatuur. Zodoende kan Hyreco BV alles wat met transport, grondverzet, recycling, industrie, scheepvaart en landbouw te maken heeft, onderhouden en repareren.

Rotar

Bij Rotar hebben we passie voor het vakmanschap van de kraanmachinist. Daarom ontwikkelen we vanuit hun behoeften grijpers, vergruizers en scharen voor de sloop-, recycling- en schrootbranche. Het resulteert in betrouwbare equipment, die de machinist optimaal met zijn graafmachine of wiellader laat presteren. Dat maakt Rotar voor hen de eerste keuze!

Omdat Rotar voor kraanmachinisten de eerste keuze is, staat u als werkgever, reseller of importeur op pole position bij de gebruiker van onze attachments. Een positie die we graag samen met u verstevigen. Hoe we dat doen? Met de kracht van Rotar: productkenmerken, bedrijfswaarden en servicebeloftes bieden waar ook u ‘the red crush’ van krijgt.

Volledig ingericht magazijn

In ons magazijn hebben wij de meest voorkomende hydraulische slangen en appendages op voorraad. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Ook andere slijtvaste materialen, zoals: een nieuw voorzetmes, baktanden, grijpermessen, enzovoorts. De meest gangbare merken en materialen kunnen we je allemaal - snel en scherp - uit voorraad leveren. Ook kunnen we je vaak een beter alternatief aanbieden.