Sloop-/ sorteergrijper

Rotar Sloop-/ Sorteergrijper

Bedrijfszeker, servicevriendelijk en extreem sterk. De RG-serie is de ideale sloop- sorteergrijper voor industriële sloopactiviteiten en intensieve sorteer- en recycling werkzaamheden.

 

Download de leaflet>>

 

Draaikop en draaikranslager

De RG-serie is uitgerust met een krachtige draaikop en een over gedimensioneerd draaikranslager. De hydrauliekmotoren in de draaikop genereren een hoog koppel, zodat de sloop-/ sorteergrijper in alle richtingen kan worden gepositioneerd.

Zelfs zonder oliedruk zeker van zijn lading

De hydrauliek cilinders van de RG-serie zijn standaard uitgerust met een lasthoudventiel. Dit ventiel zekert de lading wanneer de oliedruk wegvalt. Daarnaast heeft de cilinder een extra lange slag. Zo sluiten de schalen van de RG -serie altijd feilloos op elkaar aan,     zelfs wanneer de onderzetmessen versleten zijn.

Langere levensduur door HARDOX

De schalen van de RG-serie zijn vervaardigd uit HARDOX en zijn voorzien van eenvoudig te wisselen omkeerbare onderzetmessen. De grijperschalen zijn met geharde, over gedimensioneerde pennen gemonteerd in de extra brede scharnierpunten van het dubbelwandige grijperjuk. Dankzij de extra brede scharnierpunten wordt de spanning in de constructie verlaagd en de levensduur van de sloop-/ sorteergrijper verlengd.