Sloopwerk vergruizer

Rotar Roterende Vergruizer
Met zijn enorme kracht is de Rotar Roterende Vergruizer perfect voor zowel primaire als secundaire sloopwerken. De RDP-serie bijt zich eenvoudig een weg door elke betonnen constructie.

Download de leaflet>>

 

Unieke kenmerken van onze Sloopwerk vergruizer

Wisselbare tandrijen

De RDP-serie is voorzien van wisselbare slijtdelen. Het ontwerp van de tanden garandeert een krachtige penetratie. Het is een indrukwekkend gezicht om deze tanden door extreem sterke betonconstructies te zien bijten. De constructie van de RDP-serie is opgebouwd uit hoogwaardige en slijtvaste materialen, waardoor de RDP-serie extreem duurzaam is.

Draaikop en draaikranslager

De RDP-serie beschikt over een krachtige draaikop en een dubbelrijig draaikranslager. De hydraulische motoren in de bovenkop genereren een hoog koppel, waardoor de RDP-serie in alle richtingen kan worden gepositioneerd.

Speciaal ontwikkeld speedventiel

Het door Rotar ontwikkelde speedventiel maakt het mogelijk om de bekken snel te sluiten en automatisch over te schakelen van snelheid-, naar krachtmodus zodra de weerstand toeneemt.

Ultieme knipkracht en een gunstig zwaartepunt

De constructie van de hydraulische cilinder zorgt voor een optimaal rendement. Door het compacte ontwerp heeft de RDP-serie een gunstig zwaartepunt. De grote diameter van de slangen, boringen en leidingen vermindert de retourdruk in het hydraulisch systeem en draagt bij aan de buitengewone eigenschappen van deze RDP-serie.